Ana Sayfa / Haberler / EXPOVET Projesi Uluslararası İlk Toplantısı Uşak Üniversitesinde Gerçekleşti
26 Şubat 2020, Çarşamba
EXPOVET Projesi Uluslararası İlk Toplantısı Uşak Üniversitesinde Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Karahallı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve Karahallı Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nün  koordinasyonunda yürütülen “Practises For Increasing Export-Oriented Entrepreneural Skills of Vet Learners (Expovet)” adlı Avrupa Birliği Projesinin uluslararası ilk toplantısı Uşak Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Avrupa ve Türkiye’deki Meslek Lisesi öğrencilerinin girişimcilik ve dış ticaret becerilerinin geliştirilmesini amaçlayan projenin İtalya, Slovenya, Yunanistan ve Bulgaristan’dan gelen ortakları, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş’ makamında ziyaret ederek proje ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Savaş, bu tür projelerin uluslararasılaşma açısından önemli olduğunu belirtti. İtalya, Slovenya, Yunanistan ve Bulgaristan’dan gelen misafirleri Uşak’ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Prof. Dr. Savaş, projede emeği geçen herkese teşekkür etti.