Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş’tan ÖSYM Başkanına Ziyaret
22 Ocak 2020, Çarşamba
Rektör Savaş’tan ÖSYM Başkanına Ziyaret

Göreve geldiği günden bu yana kurumlar arası iş birliğini önemseyen ve bu alanda ziyaretler gerçekleştiren Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Uşak Üniversitesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Aygün’e bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Savaş, Uşak Üniversitesi’nin özellikle Deri, Tekstil ve Seramik (DTS) alanlarında tasarım konusunda bir ilki gerçekleştirdiğini, DTS Tasarım Merkezini kurduğunu aktararak Uşak Üniversitesi’nin tasarım konusunda yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettirdiğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Aygün, Rektör Prof. Dr. Savaş başta olmak üzere tüm Uşak Üniversitesi çalışanlarına ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar diledi.