Ana Sayfa / Haberler / Tasarım Odaklı Profesyonel Gelişim Eğitimleri Uşak Üniversitesi’nde Başladı
21 Ocak 2020, Salı
Tasarım Odaklı Profesyonel Gelişim Eğitimleri Uşak Üniversitesi’nde Başladı

Uşak Üniversitesi Deri Tekstil ve Seramik (DTS) Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin yürütücü olarak yer aldığı Zafer Kalkınma Ajansı Teknik Destek 2019 (TR33/19/TD/0101) projesi kapsamında fonlandırılan Deri-Tekstil Sektörlerinde Tasarım Odaklı Profesyonel Gelişim Eğitimi başladı.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve beş gün sürecek eğitimin ilk gününde İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü Öğretim Görevlisi ve İstanbul Moda Akademisi Moda Danışmanı Ülkü Karahanlar tasarım ve moda hakkında bilgilendirme yaptı.

Alanında deneyimli eğitimcilerin katılacağı program 24 Ocak Cuma günü sona erecek.