Ana Sayfa / Haberler / Erasmus+ 2019-2020 Personel Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı
30 Aralık 2019, Pazartesi
Erasmus+ 2019-2020 Personel Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı

Uşak Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından, Erasmus+ 2019-2020 Personel Hareketliliği ders verme ve eğitim alma hareketliliğine hak kazanan 30 personele yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Danışmanı Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Özgür Tarhan ve Erasmus+ hareketliliğine hak kazanan personel katıldı.

Prof. Dr. Savaş, personel hareketliliğine hak kazanan akademik ve idari personeli tebrik etti. Erasmus+ değişim programının Uşak Üniversitesi’nin uluslararasılaşmasına katkı sunduğunu ifade etti.

Dr. Öğr. Üyesi Özgür Tarhan, toplantıda yaptığı konuşmada personel hareketliliği hakkında bilgi vererek, soruları cevapladı.