Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş Final Haftası Nedeniyle Çorba İkramında Bulundu
25 Aralık 2019, Çarşamba
Rektör Savaş Final Haftası Nedeniyle Çorba İkramında Bulundu

Uşak Üniversitesi’nde final haftası nedeniyle Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesinde 23 Aralık-5 Ocak tarihleri arasında ‘Haydi Geçler, Çalışmak Sizden, Çorbalar Bizden’ sloganıyla öğrencilere çorba ikramı gerçekleştiriliyor.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş etkinliğe katılarak kütüphaneyi ziyaret etti.  Çorba ikramında bulunan Savaş, öğrencilerle sohbet etti. Uşak Üniversitesi öğrencilerinin final sınavları haftasında olduğunu belirten Prof. Dr. Savaş, “Üniversitemiz final sınavı haftasında ve havaların da soğuk olması nedeniyle çorba ikramını gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz derslerine daha iyi çalışsınlar, motive olsunlar diye Uşak’ımızın tarhana çorbasını dağıtıyoruz. Final sınavlarında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Rektör Savaş ile sohbet eden öğrenciler, çorba dağıtımından dolayı teşekkür ettiler.

Etkinlikte Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’a, Genel Sekreter İbrahim Çalış ve Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkan Vekili Süleyman Demirhan eşlik etti.