Ana Sayfa / Haberler / 21. Yüzyılda Yeniden Parlayan Yıldız: Bisiklet
25 Aralık 2019, Çarşamba
21. Yüzyılda Yeniden Parlayan Yıldız: Bisiklet

Uşak Üniversitesi Yeşil Pedal Bisiklet Topluluğu tarafından, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri Kübra Şeylan ve Gülçin Keskin’in projesi kapsamında ‘21. Yüzyılda Yeniden Parlayan Yıldız: Bisiklet’ adlı konferans düzenlendi.

Konferansa konuşmacı olarak Bisikletliler Derneği Başkanı Milli Bisikletçi Murat Suyabatmaz katıldı. Suyabatmaz dünyada bir değişim olduğunu ifade ederek, köy ekmeğinin tekrar sofralara dönmesi gibi bisikletin de hızla yaşamın içinde yer almaya başladığını ve en önemlisi çevreyi koruyan bir araç olmasının önemine değindi. Konferans sonunda Yeşil Pedal Bisiklet Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Sevgi Tatar, Dernek Başkanı Suyabatmaz’a üniversite adına teşekkür belgesi verdi.