Ana Sayfa / Haberler / Seyitömer Höyük Kurtarma Kazısı Konferansı
23 Aralık 2019, Pazartesi
Seyitömer Höyük Kurtarma Kazısı Konferansı

Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü ve Arkeoloji Topluluğu tarafından düzenlenen, "Kütahya Müzesi Müdürlüğü Seyitömer Höyük Kurtarma Kazısı 2019 Yılı Kazı Çalışmaları" konferansı Öğr. Gör. Sibel Hişmanoğlu Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erhan Solmaz, Uşak İl Kültür ve Uşak Müze Müdürü Şerif Söyler, Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Birol Can, Kütahya Müzesi Müdür Vekili Serdar Ünan, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kütahya'da hâlâ devam etmekte olan Seyitömer Höyük kazısı hakkında bilgi veren Serdar Ünan, kazı sonuçlarının değerlendirme süreciyle ilgili konuştu. Konferansın sonunda Dr. Solmaz tarafından Serdar Ünan'a teşekkür belgesi verdi.