HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi EURODESK FUAR19’a Katıldı
23 Aralık 2019, Pazartesi
Uşak Üniversitesi EURODESK FUAR19’a Katıldı

Gençlere ve gençlere hizmet edenlere Avrupa Fırsatları hakkında bilgi vermekle yetkilendirilmiş tüm EURODESK Temas Noktalarının katıldığı “EURODESK FUAR 19” fuarı, AB Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlendi.

Fuar açılışında, Ulusal Ajans Eurodesk Genel Koordinatörü Meltem Valandova, ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök, Ulusal Ajans Başkanı İlker Astarcı ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı birer konuşma yaparak, Avrupa fırsatlarından ve fuar hakkında bilgi verdi.

EURODESK Temas Noktası olan Uşak Üniversitesi de fuarda stant açarak tanıtım yaptı. 260 gençlik çalışanı Türkiye’nin hemen hemen tüm illerinden 110 Eurodesk Temas Noktası fuarda yerini alırken, Uşak Üniversitesi’ni temsilen Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü Eurodesk Temas Noktası irtibat kişisi Dr. Öğretim Üyesi Eser Yeşildağ ve öğrenciler Murat Kaya, Edanur Çankaya, Ümran Özkul ve Ayyüce Akdoğan katıldı. Fuar hakkında bilgi veren Dr. Yeşildağ, Uşak Üniversitesi Rektörlüğüne ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğüne vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür etti.

Fuarda, EURODESK ile ilgili konularda onlarca konferans, uygulamalı eğitim ve tanıtım gerçekleştirilirken, fuar “EURODESK FUAR 19” değerlendirme toplantısının ardından sona erdi.