HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Öğrencileri Temiz Bir Uşak İçin El Ele Verdi
13 Aralık 2019, Cuma
Uşak Üniversitesi Öğrencileri Temiz Bir Uşak İçin El Ele Verdi

Uşak Üniversitesi Paramedik/EMT Topluluğu Karaağaç Gölü Mesire Alanı temizliği projesi kapsamında Karaağaç Göleti alanında temizlik yaptı. Topluluk öğrencileri, Uşak Belediyesi’nin destekleri ile gerçekleşen proje ile halka açık olan mesire alanının daha temiz, düzenli ve kullanılabilir hale getirilmesi, halka temizlik konusunda farkındalık kazandırmayı amaçladıklarını belirtti.

Paramedik/EMT Topluluğu öğrencileri önderliğinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin de katılımıyla yaklaşık 400 kişi mesire alanında temizlik yaptı. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Başkan Yardımcısı Meral Gülmez Saçar, Belediye Meclis Üyesi Züleyha Yıldırım ve Temizlik İşleri Müdürü Fatih Öztürk de etkinilğe katılarak öğrencilere destek oldular.

Paramedik/EMT Topluluğu Danışmanı Öğretim Görevlisi H. Yüce Doğan ve katılımcı öğrenciler Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'a projeye vermiş oldukları destek için teşekkür ettiler.

Öğr. Gör. H. Yüce Doğan proje sonunda yaklaşık 6 ton çöp toplandığını söyleyerek amaçlarının temiz bir Uşak olduğunu ve Uşak halkını doğal güzelliklerimize sahip çıkmaya davet ettiklerini ve projeye verdikleri destekten dolayı Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a, Uşak Üniversitesi Rektörü Ekrem Savaş’a ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığına teşekkür etti.