Ana Sayfa / Haberler / Anadolu Üniversitesi Uşak İl Temsilcisi Öğr. Gör. Ahmet Mıdık, Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular
18 Aralık 2017, Pazartesi

Anadolu Üniversitesi Uşak İl Temsilcisi Öğr. Gör. Ahmet Mıdık, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Anadolu Üniversitesi Uşak İl Temsilcisi Öğr. Gör. Ahmet Mıdık, Rektörümüzü yeni görevinden dolayı tebrik ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Anadolu Üniversitesi Uşak İl Temsilcisi Öğr. Gör. Ahmet Mıdık’a çalışmalarında başarılar diledi.