Ana Sayfa / Haberler / Uluslararası Sivil Havacılık Günü Kutlandı
6 Aralık 2019, Cuma
Uluslararası Sivil Havacılık Günü Kutlandı

Uşak Üniversitesi Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu ve Havacılık ve Ulaştırma Topluluğu iş birliği ile Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde, "Uluslararası Sivil Havacılık Günü" dolayısıyla etkinlik gerçekleştirildi. Programa, Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdullah Yıldız, Uşak Havalimanı Müdürü Esat Koçak, Kabin Amiri Hasan Okur, Yolcu Hizmetleri Memuru Fatma Jülide Danacı, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik, Uşak Üniversitesi Rönesans müzik grubunun mini konserinin ardından, Doç. Dr. Yıldız ve Yüksekokul Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Görevlisi Zübeyde Kaya’nın açılış konuşmasıyla başladı.

Programda, Esat Koçak, Hasan Okur, Fatma Jülide Danacı'nın sunumlarıyla Sivil Havacılığın önemi anlatıldı. Programın sonunda konuklara üniversite adına plaket takdim edildi.