KURUMDIŞI DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Önemli Bilgilendirme: 33. TGC AD Genç İletişimciler Yarışması - Başvurular Haziran 2023'e Uzatıldı
29 Aralık 2022, Perşembe
33 TGC AD Genç İletişimciler Yarışması - Başvurular Haziran'a Uzatıldı!

33. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’na başvurular Haziran 2023’e kadar uzatıldı.

Üniversitelerin, İletişim Fakültelerinin lisans öğrencilerinin geleceğin yenilikçi, araştıran, ilham veren çağdaş gazetecileri ve medya liderleri olarak yetişmeleri amacıyla düzenlenen 33. Genç İletişimciler Yarışması’na başvurular öğrencilerden gelen yoğun talep üzerine uzatıldı.

Yarışma için 1 Temmuz 2022'de başlayan başvurular 30 Aralık 2022’de tamamlanacaktı. Ancak eğitim ve öğretim döneminin ortasında olan ve çalışma koşullarını gerekçe gösteren üniversite öğrencilerinden gelen yoğun talep üzerine yarışmaya 1 Haziran 2023'e kadar başvurmak mümkün olacak.

Yarışmaya gönderilecek katılım formlarının, fakültenin ilgili bölüm başkanlığı ve dekanlığı tarafından onaylanması gerekiyor. Yazılı, görsel, işitsel ve internet yayıncılığı ana dallarından oluşan ödüller ise 2023 yılının sonbahar aylarında düzenlenecek törenle sahiplerine sunulacak.
Başvuru ve katılım koşulları için: genciletisimcileryarismasi.com