KURUMDIŞI DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / ISEFE2022
23 Mayıs 2022, Pazartesi
ISEFE2022

Sizlere 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İktisat Bölümü ve Veri Analizi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından gerçekleştirilecek olan "Uluslararası İktisat, Finans ve Ekonometri Sempozyumu"nu (ISEFE 2022) duyurmaktan mutluluk duyarız.

Çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek olan sempozyumumuzda sunumlar Türkçe ve İngilizceyapılabilmektedir.

Sempozyumumuzun ana teması “Dijital Ekonomi” olarak belirlenmiştir. İktisat, finans ve ekonometrialanlarında ana temamız ve alt temalarımız çerçevesinde yapacağınız çalışmaları sunabilirsiniz. Alt temalar için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Başvurularınızı isefe@comu.edu.tr  adresine özet metinlerinizi göndererek yapabilirsiniz. Özetleriniz ve tam metinleriniz (İngilizce gönderim zorunluluğu yoktur) ISBN'li özet bildiri kitapçığında, tam bildiri kitabında veya (seçilen bildiriler) uluslararası kitap bölümünde yayınlanacaktır. Ayrıca katılımcılar bildirilerini anlaşmalı hakemli dergilerde yayınlama imkânına da sahip olacaktır. Yayın seçenekleri ve detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Özet gönderim son tarihi 10 Haziran 2022, tam metin gönderim son tarihi 2 Eylül 2022 olup, sempozyumumuza bildirileriniz ile sunacağınız katkılar bizi memnun edecektir.

Sempozyuma katılım ücretsizdir.

Tüm sorularınız için:
Tel: +90 286 218 0018 / 12027- 12049
E- mail: isefe@comu.edu.tr

Daha fazla bilgi için: https://isefe.comu.edu.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz veya afişe tıklayabilirsiniz.

Prof. Dr. Veli YILANCI
Siyasal Bilgiler Fakültesi