KURUMDIŞI DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / 2022 TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Başladı
7 Mart 2022, Pazartesi
2022 TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Başladı
2022 TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Başladı!

2015 yılından bu yana ‘TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nı düzenleyerek gençlere kendilerini ifade edebilecekleri ve iletişim sektörüne hazırlanabilecekleri bir platform sunmayı amaçlıyoruz. Türkiye’nin ilk ve tek kamu yayın kuruluşu olarak sahip olduğumuz kurumsal bilgi ve tecrübeleri geleceğin medyasına yön verecek olan gençlerle paylaşmak en önemli hedefimiz.

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması yeni kategorileri ile 1 Mart itibarıyla başladı. Radyo Yayıncılığı, Görsel Yayıncılık, Dijital Yayıncılık ve İletişim Kampanyası alanlarında gerçekleştirilecek yarışmaya ilişkin detaylı bilgi ve katılım şartlarına trtgeleceginiletisimcileri.com adresinden ulaşılabilir.

Yarışmamız bu yıl da ön lisans ve lisans eğitimi alan tüm öğrencilerin katılımına açık olacak. 2022 yılında eklenen yeni kategorilerle çeşitlenen yarışmaya geleceğin iletişimcilerinin hazırladığı özgün ve yenilikçi eserleri bekliyoruz.

İçinde bulunduğumuz salgın koşullarında da gençlerin hız kesmeden üretmeye devam etmelerini önemsiyoruz. Bu amaçla afişimizi ve yarışmayla ilgili bilgileri öğrencilerinizle paylaşarak katılımlarını teşvik etmenizden memnun oluruz.

Yarışma ile ilgili her türlü soru, görüş ve önerinizi geleceginiletisimcileri@trt.net.tr adresine iletebilirsiniz.

Detay için tıklayınız