KURUMDIŞI DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Anadolu Üniversitesi İkinci Üniversite Kayıtları
15 Ekim 2020, Perşembe
Anadolu Üniversitesi İkinci Üniversite Kayıtları

Üniversitemiz Açıköğretim Sistemi tarafından sunulan "İkinci Üniversite" programlarına sınavsız başvuru ve kayıt işlemleri 15 Ekim 2020 tarihine kadar çevrimiçi (online) internet ortamında yapılacaktır. Herhangi bir ön lisans programına kayıtlı veya mezun olanlar ikinci üniversite kapsamındaki ön lisans programlarından birine, herhangi bir lisans programına kayıtlı veya mezun olanlar ise yine bu kapsamdaki ön lisans veya lisans programlarından birine sınavsız kayıt yaptırabilmektedir.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Anadolum eKampüs Öğrenme Yönetim Sistemiyle öğrencilerine diledikleri yerde, zamanda ve cihazla öğrenmelerini sürdürme olanağı tanımaktadır. Öğrenciler, cep telefonu, tablet ya da bilgisayarla e-kampüs platformunda video, örnek soru, pdf, canlı ders gibi farklı öğrenme malzemeleriyle kendi öğrenme tarzıyla ve hızında derslerine hazırlanabilmektedir. İkinci Üniversite programına kayıt yaptıran öğrenciler her yarıyılda aldıkları derslerden bir ara sınav bir de dönem sonu sınavına tabi tutulmaktadır.

Detaylar İçin Tıklayınız..