KURUMDIŞI DUYURULAR
16 Nisan 2024, Salı
Gelenekten Geleceğe Bilimsel Çalışmalar Kongresi

Değerli Araştırmacılar, Kıymetli Mestektaşlarım;

Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesi Filologiya Fakültasi Quba Filialı Uluslararası İlişkiler Üzerine Prorektörlük Bünyesinde Faaliyet Gösteren Türkoloji Merkezi'nin Qerbi Azerbaycan Araştırmalar Merkezi olarak düzenleyeceğimiz, ASES (ACADEMY OF SCIENTIFIC AND  EDUCATIONAL STUDIES) tarafından organize edilen  Uluslararası Gelenekten Geleceğe Bilimsel Çalışmalar Kongresine gönderilen çalışmalar  çift kör hakemlik yöntemiyle hassas bir şekilde değerlendirilir. Değerlendirme sonucu üç gün içinde yazara bildirilir. Kongremizin  yazım ve sunum dili Türkçe, İngilizce, Rusça ve Arapça  olarak belirlenmiştir. Kongremiz 2024 doçentlik kriterine uygun ve profesörlük kadrolarına atanma dahil olmak üzere ilgili kurumların akademik yükselme kriterlerini sağlamakta olup  Kongremiz akademik teşviğe uygundur. 26 ülkeye kongre çağrısına çıkılmış ve şu ana kadar 15 ülkeden çalışmalar gelmiştir. Türkiye için ayrılan kontenjan %45 dir. Kongremiz Bandırma Onyedi Eylül Üniversite Kampüsünde gerçekleştirilecektir. Üniversitemiz ve ASES tararafından düzenlenen bu Uluslararası Bilim Şenliğine katılımınız bizi onurlandıracaktır.

Prof. Dr. Düzenleme Komitesi Adına

Jafar JAFAROV