KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Eşme Meslek Yüksekokulu Ek Sınav Duyurusu
3 Ağustos 2018, Cuma
Eşme Meslek Yüksekokulu Ek Sınav Duyurusu

2547/44‐C Maddesine göre azami süre içerisinde ( yani 2 yıllık önlisans programını 4 yılda bitiremeyen 2014 yılı ve öncesi kayıt yaptıran öğrenciler) mezun olamayan son sınıf önlisans öğrencilerine, başarısız oldukları ve devam şartını yerine getirdikleri her ders için 2 ek sınav  hakkı verilir. Buna göre aşağıda isimleri yazılı olan öğrencilerimize 2 ek sınav hakkı verilmiştir. Bu sınavlar sonunda başarılı olan öğrenciler mezun edilecektir. Ek sınavlar sonucunda başarısız ders sayısını tek derse düşüren öğrencilere sınırsız sınav hakkı verilecektir. Ek sınavlar sonucunda başarısız ve hiç almadığı ders sayısını 5 ve altına düşüremeyen öğrencilerin kayıtları silinecektir. Ek sınavlar sonunda başarısız ve hiç almadığı ders sayısını 5 ve altına düşüren öğrencilere; 3 yarıyıl ilave süre verilecektir. İlave süre sonunda başarılı olan öğreniciler mezun edilecektir. Ek İlave 3 yarıyıl sonunda başarılı olamayan öğrencilerin kaydı silinecektir. Sınava girecek olan öğrenciler harç paralarını yatırması gerekmektedir. Ek sınav ücreti ödemelerini, öğrenci numaraları ile Türkiye genelindeki tüm Ziraat Bankası şubelerinden, Ziraat Bankası ATM’lerinden veya Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı üzerinden yapabilecektir. Başkabanka ve şubelerden EFT veya havale kabul edilmemektedir. Harç ücreti dekontunun öğrenci işlerine teslim edilmesi gerekmektedir.

Yapılan bu duyuru TEBLİĞ niteliğinde olup, ayrıca yazılı tebliğ yapılmayacaktır. Sınava girmeyen öğencilerimiz bu haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır ve kayıtları silinecektir.

Bilgi almak için Eşme Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri ya da Danışmanınızla irtibata geçebilirsiniz.

Öğrenci Listesi ve Sınav Programı için tıklayınız