KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı bahar dönemi yarıyıl sonu (final) ve bütünleme sınavları hakkında
22 Mayıs 2023, Pazartesi
Üniversitemizde 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı bahar dönemi yarıyıl sonu (final) ve bütünleme sınavlarına ilişkin olarak aşağıdaki hususlar görüşülmüştür.

1. Yarıyıl sonu (final) ve Bütünleme Sınavlarının, önlisans, lisans ve lisansüstü programlarda akademik takvimde belirtilen tarihlerde sınav programına uygun olarak (özel öğrencilik hakkı verilen uygulama eğitimi içeren programlar hariç) gerekli önlemler alınmak sureti ile “şeffaflık ve denetlenebilirlik” ilkesi doğrultusunda uzaktan öğretim yöntemleriyle çevrim içi (online) yapılmasına,

2. Uygulamalı Eğitimler nedeniyle yüz yüze ders yapılan sınıfların sınavları yüz yüze yapılacaktır. Bu kararın, Tıp Fakültesinin 4, 5 ve 6. sınıf öğrencilerini; Diş Hekimliği Fakültesinin bütün sınıflarındaki öğrencilerini; (7+1) programı uygulayan Fakültelerin (+1) dönemindeki öğrencilerini; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun 2. sınıf öğrencilerini; Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencilerini; diğer tüm bölüm ve programlarında İşletmede Mesleki Eğitim Uygulaması yapan öğrencileri; Öğretmenlik Uygulaması dersinin öğrencilerini kapsamasına karar verilmiştir.