KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / ERASMUS YABANCI DİL KONUŞMA SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
12 Nisan 2023, Çarşamba
ERASMUS YABANCI DİL KONUŞMA SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
Erasmus Yabancı Dil Konuşma Sınavı 13.04.2023 Perşembe günü çevrimiçi olarak https://online.usak.edu.tr/ adresinde bulunan kişisel ders alanınızdan yapılacaktır. Sınav her öğrenci için belirlenen saatte uygulanacaktır. Sınav esnasında öğrencinin kamera kullanması ve öğrenci kimlik kartını ibraz etmesi zorunludur. Kamerasını açmayan ve/veya öğrenci kimlik kartı olmayan öğrenciler konuşma sınavına alınmayacaktır. Her bir öğrenci numarasının karşısında sınava gireceği saat belirtilmiş olup her öğrenci için 4 dakika ayrılmıştır. Lütfen size atanan saatte, kamerası ve mikrofonu çalışır durumda olan bir cihazla kayıtlı olduğunuz komisyona giriş yapınız. Sorun yaşamamanız açısından internet bağlantınızın iyi durumda olduğundan emin olmanız gerekmektedir.

Sınavla ilgili yönergeleri ve duyuruları takip ederek sınava katılmak öğrencinin kendi sorumluluğundadır.

Sınav giriş saatlerine ulaşmak için tıklayınız