KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / [ARBİS] TÜBİTAK ARDEB, BİDEB ve TEYDEB Tarafından Desteklenen Projelere İlişkin Burs Miktarı Üst Sınırları Güncellendi
17 Ocak 2023, Salı

Logo

Değerli Araştırmacımız,

ARDEB, BİDEB ve TEYDEB tarafından desteklenen projelerde, öğrencilere yapılan burs ödemelerine ilişkin aylık üst limitler güncellenmiştir. Yeni burs tutarları aşağıdaki tabloda yer almakta olup, 01/01/2023 tarihi itibariyle geçerlidir.

Ayrıca, desteklenen projelerde yer alan bursiyerler, herhangi bir kamu kurum/kuruluşundan aylık burs almaları durumunda, TÜBİTAK tarafından belirlenen aylık burs üst limitleri dâhilinde herhangi bir kesinti uygulanmayacaktır.

Logo

(*) BİDEB 2250 Lisansüstü Bursları Performans Programında yer alan performans kriterlerine göre başvuru yapmaları durumunda doktora öğrencileri 3.505.-TL/ay ve doktora sonrası araştırmacılar 4.365.- TL/aya kadar performans ödemesi alabileceklerdir.

Not: BİDEB burs limitleri ilgili program web sayfasında duyurulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.

TÜBİTAK