KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / 2022 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2022-DUS) Yerleştirme Sonuçları
2 Aralık 2022, Cuma
2022 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2022-DUS) Yerleştirme Sonuçları Kapsamında Fakültemize Yerleşen Adayların Dikkatine

ÖSYM Başkanlığının 02.12.2022 tarihli duyurusuyla Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Sınavı (2022-DUS) Yerleştirme Sonuçları açıklanmıştır. Fakültemize yerleşen öğrenci adaylarımız 15/12/2022 tarihi mesai bitimine kadar ekte belirtilen formları tamamlayarak Dekanlığımıza şahsen veya posta yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir.

DUS öğrenci adaylarımızın formlardaki açıklamaları dikkatli okuyarak ve düzenleyerek evraklarını hazırlamaları önem arz etmektedir.

Herhangi bir Kamu Kurumunda çalışmayan adaylar Açıktan atanacak olup Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunu bilgisayar ortamında eksiksiz şekilde doldurulması gerekmektedir.

Herhangi bir Kamu Kurumunda (Sağlık Bakanlığı veya Üniversite Hastanesinde) kadrolu bir pozisyonda görev yapan adaylar Naklen atanacak olup, adaylar muvafakat işlemleri tamamlanıp kurumumuzda göreve başlarken Personel Nakil Bildirimi / Maaş Nakil Bildirimlerini teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvurular Fakültemize posta veya şahsen yapılacaktır.

Atama için İstenen Belgeler için tıklayınız

Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu için tıklayınız