KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Güzel Sanatlar Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı Ön Başvuru Dilekçesi Açıklamalar
7 Eylül 2022, Çarşamba

T.C.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI

GENEL YEDEK LİSTE İLANI ÖN BAŞVURU DİLEKÇESİ AÇIKLAMALARI

(1)           Boş kalan kontenjanlar için 7 Eylül 2022 Çarşamba günü  08.30-15.00 saatleri içerisinde asil ve yedek listeden kayıt yaptırmaya hak kazanıp süresinde kayıt yaptırmayan adaylar da dahil olmak üzere ön başvuru dilekçeleri alınacaktır.

(2)            Ön Başvuru Dilekçesinde bölüm tercihi belirtilmelidir ve ıslak imzalı olmalıdır.

(3)         Ön Başvuru dilekçesi Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Bölüm Sekreterliğine  elden verilebilir ve/veya ıslak imzalı taranmış Ön Başvuru Dilekçesi  Güzel Sanatlar Fakültesi resmi mail adresine “ gsf@usak.edu.tr” gönderilebilir.

(4)            Elden teslim edilen ve kurumun resmi mail adresine gönderilen  imzasız Ön Başvuru Dilekçeleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

(5)            Mail yolu ile gelen dilekçelerin kesin kayıt hakkı kazanılması durumunda asıllarının getirilmesi zorunludur.

(6)       Eksik kalan kontenjanlara yedek listeden alımlar devam edecektir.(Bu tarihlerde, puan sıralamasında ilk sırada yer alan adayların gelmesi durumunda kesin kayıtları yapılacaktır.)

(7)            Genel Yedek Liste Sonuçları 7 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 17:00’dan sonra Uşak Üniversitesi web sitesinden  (http://www.usak.edu.tr/) ilan edilecektir.

(8)            Genel Yedek Listeden kayıt hakkı kazanan adayların  kesin kayıt tarihleri 8 Eylül 2022 Perşembe ve 9 Eylül 2022 Cuma günleri mesai saatleri içerisindedir(08:30 – 17:30)

(9)            Boş kalan kontenjanlara ön başvuru yapan adayların, yerleştirme puanları önceliklerine göre kesin kayıtları yapılacaktır.

(10)          Belirlenen tarihlerde halen kontenjanların eksik kalması durumunda yedek listeden puan ve tercih esasına göre yerleştirmeye devam edilir.