KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Engelsiz, Erişilebilir Bir Eğitim İçin Desteğinize İhtiyacımız Var!
6 Eylül 2022, Salı
Engelsiz, Erişilebilir Bir Eğitim İçin Desteğinize İhtiyacımız Var!

Değerli Akademik Personelimiz,

Özel gereksinimli özel gereksinimli öğrencilerimiz için erişilebilir bir eğitim öğretim sunmada sizlerin desteğine ihtiyaç duyuyoruz.

Üniversitemizde Engelsiz Birim Koordinatörlüğü her fakülte/MYO/YO da bulunan özel gereksinimli öğrenci danışmanlarımızla öğrencilerimizin erişilebilir eğitim hizmetlerinden yararlanmasına katkı sağlamaktadır.

Sizler de aşağıdaki önerileri dikkate alarak erişilebilir bir eğitime destek olabilirsiniz.

*Ders izlencelerinizde “Herhangi bir özel gereksiniminiz varsa benimle ya da okulunuzdaki özel gereksinimli öğrenci danışmanınızla iletişime geçiniz”    ifadesini ekleyebilirsiniz.

*Fakülteniz/MYO/YO’lardaki özel gereksinimli öğrenci danışmanlarından yönlendirilen akademik uyarlama formlarındaki önerileri dikkate alarak ders ve sınavlarda özel gereksinimli öğrenciler için düzenlemeler yapabilirsiniz.

*Öğrenciler için önerilen akademik ve sınav uyarlamalarına ilişkin sorularınız için biriminizdeki özel gereksinimli öğrenci danışmanlarımızla, çözemezseniz koordinatörlükle iletişime geçebilirsiniz.

Engelsiz, erişilebilir eğitime sunduğunuz destek için teşekkür eder, yeni eğitim öğretim yılınızın güzel geçmesini temenni ederiz.

Engelsiz Birim Koordinatörlüğü  Ailesi

Daha fazla bilgi ve iletişim için web sayfamızı veya ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

Web: https://ebk.usak.edu.tr