KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Pilates, Step-Aerobik, Tenis, Futbol, Halk Oyunları Kursları Ön Kayıtları Başlamıştır.
1 Temmuz 2022, Cuma

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde “Pilates, Step-Aerobik, Tenis, Futbol, Halk Oyunları Kursları” düzenlenecektir. Kurslara başvurmak isteyenler 15 Temmuz 2022 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kurs ücreti ödeme tarihleri daha sonra kursiyerlere bildirilecektir.

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. Öğrenci Yaşam Merkezi, Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr