KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Ulubey Meslek Yüksekokulu Tarafından Düzenlenen Ödüllü Fotoğraf Yarışması
11 Nisan 2022, Pazartesi
Ulubey Meslek Yüksekokulu Tarafından Düzenlenen Ödüllü Fotoğraf Yarışması

‘KANYONU KEŞFET’

Kanyona Senin Gözünden Bakmak İstiyoruz!

1- Yarışmaya katılım ücretsizidir. Fotoğraf yarışmasına katılmak için Uşak Üniversitesi Öğrencisi olduğunu kanıtlamak yeterlidir.

2- Her yarışmacı en fazla iki (2) eser ile yarışmaya katılabilecektir.

3- Fotoğraflar renkli veya siyah-beyaz olarak sunulabilecektir.

4- Fotoğraf Boyutları: Kısa kenar minimum 2000 pixel, JPEG formatında, 300 DPI çözünürlükte ve en yüksek sıkıştırma kalitesinde olmalıdır. Her bir fotoğraf maksimum 5 MB olmalıdır.

5- Yarışma için başvurular sadece e-posta üzerinden kabul edilecektir.

6- Yarışmada ödül alan fotoğrafların yayın, telif, kullanım ve sergileme hakkı Uşak Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksekokulu’na ait olacaktır. Bu eserler Ulubey Meslek Yüksekokulu arşivinde saklanacaktır. Ödül ve mansiyon alan eserler Yüksekokul tarafından kitap, katalog, reklam, broşür, web sayfası ve benzeri basılı yayınlarda fotoğrafçı adı belirtilmek koşuluyla kullanılabilir. Katılımcılar bu şekilde kullanılan fotoğrafları için verilen ödülden başka herhangi bir telif hakkı ya da maddi manevi talep ileri sürmeyeceklerini gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt ederler.

7- Yarışmaya katılan fotoğraflardaki görüntü ve içerikle ilgili her türlü sorumluluk – her alanda- katılımcıya aittir. Fotoğraftaki kişinin kimliği belli olacak şekilde çekilmiş olan görüntüler için kişinin onayının alınmış olması gereklidir. Yarışmaya katılanlar bu koşulları kabul etmiş sayılırlar.

8- Yarışmaya katılan yarışmacılar, belirtilen tüm hususları kabul etmiş sayılacaklardır.

9- Değerlendirme sonucunda jüri tarafından 4 fotoğraf seçilip, ödül almaya hak kazanacaktır.

10- Ödül:

Birinci fotoğrafa 2500 ₺

İkinci fotoğrafa 1500 ₺

Üçüncü fotoğrafa 1000 ₺

Dördüncü fotoğrafa mansiyon ödülü verilecektir.

11- Kazanan yarışmacı ve fotoğraflar Ulubey Meslek Yüksekokulu ‘Bahar Şenliği Etkinliği’nde sergilenecek olup yarışma sonucunun açıklanması ve ödül töreni de bu etkinlikte gerçekleştirilecektir.

12- Son başvuru tarihi: 15 Mayıs 2022’dir.

13- Başvurular için E-Posta: ulubeymyo@usak.edu.tr

Seçici Jüri Üyeleri