KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Göç Araştırmaları ve Siyaset Uygulama ve Araştırma Merkezi Sosyal Sorumluluk Projesi “BİZ İKİMİZ”
28 Ocak 2022, Cuma

Merkezimiz koordinatörlüğünde başlatılan Biz İkimiz adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Uşak’ta yaşamakta olan Türk ve mülteci çocukların bazı kışlık ihtiyaçları gönüllülerimizin desteğiyle karşılanacaktır. Hem projemizin eksiksiz yürütülebilmesi hem de hedeflenen farkındalığın yaratılabilmesi adına 4 gün süresince bizimle çalışacak gönüllü erkek ve kız öğrencilerimize ihtiyacımız vardır. Bu anlamlı ve eğlenceli projenin bir parçası olmak isteyen arkadaşlarımızın 4 Şubat 2022 tarihine kadar üniversitemiz Göç Araştırmaları ve Siyaset Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İnci Aksu Kargın ile inci.kargin@usak.edu.tr e-posta adresi üzerinden iletişime geçmesi gerekmektedir.

İletişim için son gün: 4 Şubat 2022                İrtibat: Dr. Öğr. Üyesi İnci AKSU KARGIN

İletişim: inci.kargin@usak.edu.tr