KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ’ın Kurban Bayramı Mesajı
19 Temmuz 2021, Pazartesi
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ’ın Kurban Bayramı Mesajı

Bizleri bir Kurban Bayramı’na daha kavuşturan Rabbimize hamd olsun. Kurban Bayramı’nın rahmet ve bereketinin sıkıntılarımızdan kurtuluşumuza vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.
Bayramlar, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının yoğunlaştığı, kardeşlik bağlarının kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, yardımlaşma ve dayanışmanın çoğaldığı, büyüklerimizin rızalarının küçüklerimizin gönüllerinin alındığı, tüm toplum kesimlerinin kaynaşmasına vesile olan müstesna günlerdir. Rabbimden bu mübarek günler hürmetine milletçe sırat-ı müstakim üzere işimizi kolaylaştırmasını, yüreğimizi ferahlatmasını gayretimizi ve gücümüzü artırmasını niyaz ediyorum.
Bin yıldır yaşadığımız bu topraklarda her zaman olduğu gibi bugün de en büyük gücümüz birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimizdir. Ülkemizin, bölgemizin ve dünyanın zorlu bir süreçten geçtiği bu günlerde, idrak ettiğimiz bayramın manevi ikliminin her alanda aydınlık geleceğimizin müjdecisi olmasını diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı gönülden kutluyor, bu mübarek günlerin Uşak Üniversitesi çalışanlarımız ve öğrencilerimiz başta olmak üzere Milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve bereket getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum.

Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ