KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM-Uzaktan Eğitim Coğrafi Bilgi Sistemleri Sertifika Programı Başvuruları Başlamıştır
8 Haziran 2021, Salı

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ SERTİFİKA PROGRAMI KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR.

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde Uzaktan Eğitim “Coğrafi Bilgi Sistemleri Sertifika Programı” düzenlenecektir. Kursa başvurmak isteyenler 16 Haziran 2021 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kurs ücreti ödeme tarihleri daha sonra kursiyerlere bildirilecektir.

Kurs Tarihleri: Başlangıç 19 Haziran 2021 / Bitiş 17 Temmuz 2021

Kurs Günleri: Cumartesi-Pazar günleri

Kurs Süresi: 5 Hafta ve toplamda 30 saat

Kursun Eğitmeni: Dr. Öğr. Üyesi İsmail EGE

Kurs Ücreti: 300 TL

Kimler Başvurabilir: 4. sınıf öğrencileri (Transkriptinde en az 4 saat CBS ile ilgili ders almış olmalı), lisan diplomasına sahip olan kişiler (Bu kişilerin lisans öğreniminde en az 4 saat CBS ile ilgili dersler almış olmalı gereklidir)

Kursiyerlere Verilecek Belge Türü: Kurs bitiminde yapılacak sınavda başarılı olanlara “Coğrafi Bilgi Sistemleri Sertifikası” verilecektir.

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. Öğrenci Yaşam Merkezi, Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr