KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM-Uzaktan Eğitim YDS Hazırlık İngilizce Kursu Kayıtları Başlamıştır
20 Mayıs 2021, Perşembe
USEM-Uzaktan Eğitim YDS Hazırlık İngilizce Kursu Kayıtları Başlamıştır

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde lisansüstü öğrencilerine yönelik Uzaktan Eğitim “YDS Hazırlık İngilizce Kursu düzenlenecektir. Kursa başvurmak isteyenler 7 Haziran 2021 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler.

Kursun Amacı: Lisansüstü öğrencilerine yönelik Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavına (YDS) Hazırlık

Kurs Tarihleri: 15.06.2021 – 06.07.2021

Kurs Gün ve Saatleri: Salı – Çarşamba / 09:30 – 12:00

Kurs Süresi: 4 hafta, toplam 20 saat

Kurs Yeri: Çevrimiçi Ders Platformu

Kursun Eğitmeni: Öğr. Gör. Fulden EKİZLER

Kurs Ücreti: 700 TL

Kimler Başvurabilir: Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavına (YDS) başvurmak isteyen ve İngilizce bilgisi A2+ seviyesinde olan lisansüstü eğitim yapan adaylar katılabilir.

Kursun İçeriği:

-Soru Çözümü

-Gramer

-Kelime Bilgisi

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. Öğrenci Yaşam Merkezi, Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr