KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM-Uzaktan Eğitim YDS/YÖKDİL Kursu Kayıtları Başlamıştır
5 Nisan 2021, Pazartesi
USEM-Uzaktan Eğitim YDS/YÖKDİL Kursu Kayıtları Başlamıştır

UZAKTAN EĞİTİM YDS/YÖKDİL KURSU BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde Uzaktan Eğitim “YDS/YÖKDİL Kursu düzenlenecektir. Kursa başvurmak isteyenler 12 Nisan 2021 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler.

Kursun Amacı: YDS/YÖKDİL Sınavlarına Hazırlık

Kurs Tarihleri: 29.03.2021 – 06.07.2021

Kurs Gün ve Saatleri: Pazartesi-Salı, saat 21:00-22:30

Kurs Süresi: 15 hafta, toplam 45 saat

Kurs Yeri: Çevrimiçi Ders Platformu

Kursun Eğitmeni: Öğr. Gör. Abdullah YÜKSEL

Kurs Ücreti: 700 TL

Kimler Başvurabilir: Dil okullarından B1 seviyesi sertifikası olan veya üniversitelerin İngilizce hazırlık sınıflarında eğitim görmüş olan, daha önce bu tarz sınavlara ön hazırlık için USEM bünyesinde veya başka benzer kurumlarda kurs almış olan, YDS/YÖKDİL sınavlarına hazırlanmakta olan ve/veya bu sınavlara girmiş olan adayların katılması tavsiye edilir.

Kursun İçeriği:

-Detaylı gramer çalışmaları

-Detaylı kelime çalışmaları

-Soru tipleri üzerine detaylı çalışmalar

-Geçmiş yıllara ait sınavların incelenmesi

-Deneme sınavı uygulamaları ve çözümleri

Not: Kursiyerler katılamadıkları derslerin kayıtlarına erişebileceklerdir.

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. Öğrenci Yaşam Merkezi, Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr