KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM- Uzaktan Eğitim Hastane Öncesi Acil Bakımda EKG ve Aritmi Yönetimi Eğitimi Kayıtları Başlamıştır
18 Mart 2021, Perşembe

Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde Uzaktan Eğitim “Hastane Öncesi Acil Bakımda EKG ve Aritmi Yönetimi Eğitimi” düzenlenecektir. Kursa başvurmak isteyenler 22 Mart 2021 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr  mail adresimize göndermeleri gerekmektedir.

Amacı:

Özellikle hastane öncesi resüsitasyon uygulamalarının yaygınlaşması ile birlikte periarrest aritmilerin tedavisi de büyük önem taşır hale gelmiştir. Eğitimin amacı; hastane öncesi acil sağlık personellerinde 12 derivasyonlu EKG bilgisinin aritmilerde tanı ve hastane öncesi acil bakımı konusunda bilgi ve beceri durumunun geliştirilmesidir.

Öğrenme Çıktıları:

• EKG ile ilgili Temel Bilgiler ve Kalbin İleti Sistemi
  • Erken Vurular ve Hastane Öncesi Acil Bakım
  • Bradiaritmiler ve Hastane Öncesi Acil Bakım
  • Taşiaritmiler ve Hastane Öncesi Acil Bakım
  • Akut Koroner Sendromlarda Hastane Öncesi Acil Bakım
  • Hastane Öncesi Acil Bakımda Kardiyak Arrest Yönetimi

Hedef Kitlesi: Paramedikler başta olmak üzere hastane öncesi acil sağlık sisteminde görev yapan sağlık personeli eğitime katılabilir.

Eğitim Süresi:  16 saat Eğitim

Kurs Ücreti: 150 TL

Eğitimciler: Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri

NOT: Eğitim Sonunda “USEM Sertifikası"  verilecektir.

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. Öğrenci Yaşam Merkezi, Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr

Kursiyer Ön Başvuru için tıklayınız.