KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Oryantasyon Programı
14 Mart 2021, Pazar
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Oryantasyon Programı

Değerli öğrencilerimiz,

Üniversitemizde yeni Eğitim-Öğretim dönemi başlarken, düzenlemiş olduğumuz online Oryantasyon Programı ile Bahar Dönemine sizlerle birlikte merhaba demek istiyoruz. Programa sonrasında; Üniversitemizi daha yakından tanımanızı, eğitim-öğretim hayatınızda kullanabileceğiniz yararlı bilgiler edinmenizi, üniversite öğrencisi olarak Covid-19 Pandemisi sürecinde iyilik halinizin artmasını hedeflemekteyiz.

Özellikle hazırlık sınıfı ve birinci sınıf öğrencilerimiz olmak üzere bütün öğrencilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Programa katılım hakkında teknik bilgiler için tıklayınız Programa Katılım İçin Teknik Bilgiler.docx