KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM-Uzaktan Eğitim (Online) YDS/YÖKDİL (Başlangıç Seviyesi-Ön Hazırlık) Kursu Ön Kayıtları Başlamıştır.
24 Aralık 2020, Perşembe

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde Uzaktan Eğitim (Online) YDS/YÖKDİL (Başlangıç Seviyesi-Ön Hazırlık) Kursu düzenlenecektir. Kursa başvurmak isteyenler 7 Ocak 2021 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kurs ücreti ödeme tarihleri daha sonra kursiyerlere bildirilecektir.

Kursun Amacı: Amacımız YDS ve YÖKDİL sınavlarına ilk defa girecek adayların dilbilgisi, kelime ve çeviri becerilerine yönelik ön hazırlık yapmalarına destek olmak, bu sayede ileriki çalışmalarına altyapı sağlamaktır.

Kurs Tarihleri: Başlangıç 12 Ocak 2021 / Bitiş 5 Mart 2021

Kurs Gün ve Saatleri: Salı-Perşembe günleri, saat 20:00-22:00

Kurs Süresi: 8 hafta, toplam 32 saat

Kurs Yeri: Çevrimiçi Ders Platformu

Kursun Eğitmeni: Öğr. Gör. Abdullah YÜKSEL

Kurs Ücreti: 300 TL

Kimler Başvurabilir: YDS ve YÖKDİL sınavlarına ilk defa girecek olan veya bu sınavlara aşina olup yeterli altyapısının olmadığını düşünen adayların katılması tavsiye edilir.

Kursun İçeriği: Temel dilbilgisi çalışmaları, Temel kelime ve çeviri çalışmaları, Soru tiplerine yönelik çalışmalar.

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. MA1 Blok, 4. Kat (Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Katı) Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr

Kursiyer Başvuru Formu için tıklayınız.