KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM- Uzaktan Eğitim (Online) Genel Havacılık İngilizcesi Kursu Ön Kayıtları Başlamıştır
24 Aralık 2020, Perşembe

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde Uzaktan Eğitim (Online) Genel Havacılık İngilizcesi Kursu düzenlenecektir. Kursa başvurmak isteyenler 30 Aralık 2020 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresimize göndermeleri gerekmektedir.

Kurs Süresi: 30 saat

Kurs Ücreti: 600 TL

Kimler Başvurabilir: Kursa havacılık alanında İngilizcesini geliştirmek isteyen herkes başvurabilir.

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi,Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. MA1 Blok, 4. Kat (Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Katı) Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr

Kursiyer Ön Başvuru Formu için tıklayınız.