KURUMİÇİ DUYURULAR
18 Aralık 2020, Cuma
Ortak Zorunlu Dersler Hakkında Önemli Duyuru

Sevgili öğrenciler;

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, İngilizce (Yabancı Dil) ve Temel Bilgi Teknolojileri (Bilgisayar) derslerinde sınav sırasında cevaplarını göndermede problem yaşayan ve buna bağlı olarak notları sınava girmedi olarak ilan edilen öğrenciler için mazeret haftasında mazeret sınavı yapılacaktır. Sınava girdiği halde notları sınava girmedi olarak ilan edilen öğrenciler, mazeret sınavı için dilekçe vermelerine gerek kalmadan mazeret sınavına girebileceklerdir.

Bu dört dersin dışındaki derslerde, cevaplarını göndermede sorun yaşayan öğrencilerimizin kendi fakültelerine/yüksekokullarına mazeret dilekçesi vermeleri gerekmektedir. Bu durumdaki öğrencilerimize dilekçenin sonucuna göre, kabul edilebilir bir mazeret olması durumunda mazeret sınav hakkı verilecektir.