KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Çelenk Sunma Töreni
9 Kasım 2020, Pazartesi
10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Çelenk Sunma Töreni

10 Kasım 2020 Salı günü "10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri" çerçevesinde üniversitemiz tören alanında saat 09.00’da Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirilecektir. Tüm idari ve akademik personelimiz törene davetli olup, akademik personelimizin binişleriyle katılım sağlaması önemle rica olunur.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Haftası: Atatürk ve Çağdaşlaşma Konferansı (Çevrimiçi Konferans)

Çelenk sunma töreninin ardından üniversitemiz Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurgün KOÇ’un ‘‘Atatürk ve Çağdaşlaşma’’ konulu çevrimiçi (online) konferansı saat 10.30'da gerçekleştirilecektir.

Konferans Katılım Linki: meet.google.com/hag-eekr-dez