KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / 2020-2021 Akademik Yılı Uluslararası Öğrenci Ek Kontenjan Tercih Sonuçları Açıklandı! Results Of 2019- 2020 Academic Year Additional Quota Preferences For International Students Have Been Announced!
9 Ekim 2020, Cuma

Sonucu açıklanmayan adayların başvurularında hata tespit edildiği için başvuruları kabul edilmemiştir./ Incorrect applications were not evaluated and the results of these applications were not published.

Sonucunuzu İndirmek İçin Tıklayınız/ To Download Your Result!: https://yossonuc.usak.edu.tr/

Online Ödeme ve Kayıt Bilgileri

Information About Online Payment and Registration