KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Akademisyenlerimize Yönelik Uşak Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi Kullanım Kılavuzları
6 Ekim 2020, Salı

Uşak Üniversitesi, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından akademisyenlerimize yönelik olarak hazırlanan Uzaktan Eğitim Sistemi Kullanım Kılavuzları, https://uzem.usak.edu.tr/menu/6479 adresinde yayınlanmıştır. Kılavuz bünyesinde, 2020 - 2021 güz yarıyılında kullanılacak olan yeni öğrenme yönetim sistemi ve sanal sınıf yazılımlarının kullanımları detaylı videolar eşliğinde aktarılmıştır. Bunlarla beraber, uzaktan eğitim süreçleri, materyal / içerik yükleme, ölçme değerlendirme faaliyetleri, çevrimiçi sınav hazırlama gibi başlıklara da yer verilmiştir.

Uzaktan eğitim yoluyla ders verecek olan tüm akademisyenlerimizin kılavuzları incelemeleri tavsiye olunur. Ayrıca uzem.usak.edu.tr sitesi üzerinden geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Uzaktan Öğreticilik Eğitimi eğitim videolarına da ulaşılabilir.

Uzaktan Eğitim  Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü