KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / UZEM - Uzaktan Öğreticilik Eğitimi
22 Eylül 2020, Salı
UZEM - Uzaktan Öğreticilik Eğitimi
Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) tarafından 28/09/2020 – 29/09/2020 tarihleri arasında, Uşak Üniversitesi öğretim elemanlarına yönelik çevrimiçi (online) "Uzaktan Öğreticilik Eğitimi" düzenlenecektir. Eğitim sonunda, akademisyenlerin 2020-2021 öğretim yılında kullanılacak olan Uşak Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi hakkında bilgi sahibi olmaları ve uzaktan öğreticilik yetkinliği için gerekli olan bilgi ve becerileri kazanmaları hedeflenmektedir.
Uzaktan eğitim yoluyla ders verecek olan tüm akademisyenlerimize duyurulur.
Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü
Uzaktan Öğreticilik Eğitimi (8 Saat)

Eğitimin açıklaması: Bu eğitim, Uşak Üniversitesi’nde görev yapan ve uzaktan öğretim yoluyla derslerini yürütecek olan öğretim elemanlarına yöneliktir.
Eğitimin hedefi: Eğitim sonucunda katılımcıların, Uşak Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sisteminin kullanımını öğrenmeleri ve uzaktan öğreticilik yetkinliği için gerekli olan bilgi ve becerileri kazanmaları hedeflenmektedir.
Gereksinimler: Eğitim, internet üzerinden eşzamanlı olarak canlı yayınlanacaktır. Eğitime
katılabilmek için akademisyenlerimizin bulunduğu ortamda internet erişimi olan cihazı ve internet bağlantısının olması gerekmektedir.
Notlar: 1 ders süresi 30 dakikadır. 30 dakikalık uzaktan eğitim 1 eğitim saati kabul
edilmektedir.

Eğitim tarihi: 28-29 Eylül 2020 (10:00 – 12:00 arası)

*Anlık katılımcı sayısının 250 kişiyi aşması durumunda, canlı yayın izleme bağlantısı üzerinden eğitim takip edilebilir. Katılımcıların ...@usak.edu.tr e-posta adresleriyle oturum açmaları gerekmektedir. Eğitimler, video olarak kayıt altına alınacak ve uzem.usak.edu.tr sitesinden tekrar izlenebilecektir.

Eğitim Programı Akışı
28 Eylül Pazartesi (10:00 - 10:30)
Uzaktan Eğitime Giriş (Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yasin GÜNDÜZ)
28 Eylül Pazartesi (10:30 - 11:15)