KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM - Online Uzaktan Eğitimle Aile Danışmanlığı Sertifika Programı Ön Kayıtları Başlamıştır
13 Ekim 2020, Salı

Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde düzenlenecek Online Uzaktan Eğitimle “Aile Danışmanlığı Sertifika Programı” ön kayıtları başlamıştır. Programa ön kayıt yapmak isteyen kursiyer adayları aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu 15 Ekim 2020 tarihine kadar doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kursla ilgili detaylar ve iletişim adresimiz aşağıda yer almaktadır.

*T.C. Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Gerçek Kişiler ve Özel Hukuk Tüzel Kişileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarınca Açılacak Aile Danışmanlığı Merkezleri Hakkında Yönetmelik ve 09/2012 tarihli Gerçek Kişiler ve Özel Hukuk Tüzel Kişileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarınca Açılacak Aile Danışmanlığı Merkezleri Hakkındaki Yönetmelik Uygulamaları Hakkındaki Genelgesi'ne uygundur.

Program Çıktısı: Bu sertifikaya sahip olanlar Türkiye'nin her yerinde Aile Danışmanlığı Merkezi açma yetkisine sahip olacaklardır.

Program Önkoşulu: Psikoloji, Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Tıp, Hemşirelik, Çocuk Gelişimi alanlarından birinden en az dört yıllık lisans mezunu olanlar  ya da bu bölümlerin son sınıfında okuyanlar programa başvurabilirler.

Program Süresi: 300 saati (örgün) teorik, 120 saati uygulama (60 saat sınıf içi + 60 saat saha) ve 30 saati süpervizyon olmak üzere toplam 450 saattir.

Program Ücreti: 3800 TL (Kurs ücreti dört taksit halinde ödenebilir.)

Adres: Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. MA1 Blok, 4. Kat (Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Katı) Merkez / UŞAK

E-Posta: usem@usak.edu.tr

Tel: 0276 221 21 72

Kursiyer Ön Başvuru Formu için tıklayınız.