KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM-Eğitimci Eğitimi Sertifika Programı Ön Kayıtları Başlamıştır
27 Ağustos 2020, Perşembe
USEM-Eğitimci Eğitimi Sertifika Programı Ön Kayıtları Başlamıştır

EĞİTİMCİ EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

EĞİTİM YÖNTEMİ : UZAKTAN CANLI EŞZAMANLI(SENKRON) EĞİTİM

EĞİTİM TARİHİ       : EYLÜL

EĞİTİM  SAATİ        : 40 SAAT

EĞİTİM ÜCRETİ      : 400 TL

HEDEF KİTLE   : Eğitim veren akademisyen , öğretmen veya çeşitli kurumlarda çalışan ve eğitim veren kişiler, özel kurumlarda eğitmen olarak yetişen insan kaynakları çalışanları, kamu birim ve kamu kurslarında eğitmenlik yapmak isteyenler ve yukarıdaki alanların dışında bir bölümde öğrenci veya mezun olup , kendini uzaktan eğitim alanında geliştirmek isteyenler

EĞİTİMİN İÇERİĞİ VE HEDEFİ : Bu eğitimde katılımcılar eğitimci eğitimi yetkinliği için gerekli olan bilgi ve becerilerini kazanacaklardır.

EĞİTİMİN KONU BAŞLIKLARI

• Yetişkin eğitimi
  •  Öğrenme Teorileri
  • Öğrenme Yöntemleri
  •  İçerik Geliştirme
  •  Materyal Geliştirme
  •  Etkili İletişim
  • Ölçme Değerlendirme

NOT: Eğitim sonunda KATILIM SERTİFİKASI verilecektir.

EĞİTİM İÇİN

• Eğitim internet üzerinden eşzamanlı olarak canlı yayınlanacaktır.
  • Eğitime katılabilmeniz için bulunduğunuz ortamda internet erişiminin ve uygun internet paketinizin olması gerekmektedir.
  • 1 ders süresi 30 dakikadır. 30 dk 1 eğitim saati kabul edilmektedir.
  • Eğitim sisteminin kullanılabilmesi için,kamera ve mikrofon donanımları tanıtılmış, internete bağlanabilen bir cihaza(akıllı telefon, tablet ve tercihen bilgisayar)ihtiyaç duyulmaktadır.
  • Katılımcılar belirtilecek ders saatlerinde eğitimi veren öğretim elemanımız ile birlikte sisteme kamera ve mikrofonları açık olacak şekilde giriş yapacaklardır.
  • Eğitim başlamadan önce katılımcıların maillerine kullanıcı adı ve şifreleri gönderilecektir.

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi,Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. MA1 Blok, 4. Kat (Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Katı) Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr