KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Değerli Öğretim Üyelerimiz (Engelsiz Birim Koordinatörlüğü)
2 Haziran 2020, Salı
Değerli Öğretim Üyelerimiz (Engelsiz Birim Koordinatörlüğü)
Değerli öğretim üyelerimiz,
Özel gereksinimli (engelli) öğrencilerimizin Final ve Bütünleme sınav süreçleriyle  ilgili  özel gereksinimlerinden kaynaklı olarak sorunlar yaşayabilmektedir.
Ancak bazı özel gereksinimli öğrencilerimizin bu sorunların  giderilmesine yönelik uyarlama talebinde bulunmaktan çekindikleri tespit edilmiştir.

Bu nedenle sizlerden “Google Classroom” sınıf akışlarından aşağıdaki ifadeyi paylaşarak özel gereksinimli öğrencilerimizin sınavlara erişimlerine katkı sağlamanızı rica ediyoruz.

“Değerli öğrencilerimiz (özel gereksinimli/engelli),

Herhangi bir özel gereksinimizinden dolayı final ve bütünleme sınavlarında uyarlama (ek süre, sınav format değişikliği vb. ) talebiniz varsa biriminizdeki özel gereksinimli öğrenci danışmanınız veya Engelsiz Birim Koordinatörlüğü ile iletişime geçerek talepte bulunabilirsiniz.”

Engelsiz Birim Koordinatörlüğü