KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM- Organik Tarım Sertifika Programı Ön Kayıtları Başlamıştır
5 Şubat 2020, Çarşamba
USEM- Organik Tarım Sertifika Programı Ön Kayıtları Başlamıştır

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde “Organik Tarım Sertifika Programı” düzenlenecektir. Kursa başvurmak isteyenler 14 Şubat 2020 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kurs ücreti ödeme tarihleri daha sonra kursiyerlere bildirilecektir.

Kurs Tarihleri: Başlangıç 17 Şubat 2020 / Bitiş 18 Mart 2020

Kurs Gün ve Saatleri: Pazartesi-Çarşamba günleri saat 17:00-20:30

Kurs Süresi: 5 Hafta ve toplamda 35 saat

Kurs Yeri: Uşak Üniversitesi

Kursun Eğitmeni: Dr. Öğr. Üyesi Ayşen Melda ÇOLAK

Kurs Ücreti: 350 TL (Dışardan katılanlar), 280 TL (Uşak Üniversitesi öğrenci, mezun, personel ve 1. derece yakınları, engelli vatandaşlarımız), Şehit ve gazi 1. derece yakınlarına ücretsizdir.

Kimler Başvurabilir: Organik sertifika almak isteyen ve sistemleri kurmak isteyen üreticiler, organik tarım ile ilgili özel veya kamu sektöründe görev yapan ziraat teknisyen, tekniker ve mühendisleri, öğrenciler, çalışanlar.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız...

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi,Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. MA1 Blok, 4. Kat (Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Katı) Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr