KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM-Hızlandırılmış YDS/YÖKDİL İngilizce Kursu Ön Kayıtları Başlamıştır
17 Ocak 2020, Cuma
USEM-Hızlandırılmış YDS/YÖKDİL İngilizce Kursu Ön Kayıtları Başlamıştır

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde “Hızlandırılmış YDS/YÖKDİL İngilizce Kursu” düzenlenecektir. Kursa başvurmak isteyenler 27 Ocak 2020 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kurs ücreti ödeme tarihleri daha sonra kursiyerlere bildirilecektir.

Kurs Tarihleri: Başlangıç 27 Ocak 2020 / Bitiş 28 Şubat 2020

Kurs Gün ve Saatleri: Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri, saat 17:30-20:30

Kurs Süresi: 5 Hafta ve toplamda 45 saat

Kurs Yeri : Uşak Üniversitesi

Kursun Eğitmeni: Öğr. Grv. Abdullah YÜKSEL

Kurs Ücreti: 400 TL (Dışardan katılanlar), 320 TL (Uşak Üniversitesi öğrenci, mezun, personel ve 1. derece yakınları, engelli vatandaşlarımız), Şehit ve gazi 1. derece yakınlarına ücretsizdir.

Kimler Başvurabilir: USEM bünyesinde düzenlenmiş önceki YDS/YÖKDİL kurslarına katılanlar, daha önce YDS/YÖKDİL sınavlarına girip en az 30 puan almış olanlar, Temel İngilizce Eğitimi almış olup B1 sertifikasına sahip olanlar.

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi,Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. MA1 Blok, 4. Kat (Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Katı) Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr

Kursiyer Ön Başvuru Formu için tıklayınız.