KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM-İş İngilizcesi Kursu Ön Kayıtları Başlamıştır
9 Aralık 2019, Pazartesi
USEM-İş İngilizcesi Kursu Ön Kayıtları Başlamıştır

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde düzenlenecek olan “İş İngilizcesi Kursu” ön kayıtları başlamıştır. Kursa başvurmak isteyenler 26 Aralık Perşembe 2019 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kurs ücreti ödeme tarihleri daha sonra kursiyerlere bildirilecektir.

A) Katılım tipi: Sınıf

Kişi başı ücret: 1500 TL

Sınıf sayısı: 15 kişi

Eğitim Süresi: Toplam 10 Hafta,  40 Gün, 110 Saat

Eğitim 6 Ocak tarihinde başlayacak olup programın dersler hafta içi Pazartesi ve Çarşamba günleri 18:00-21:00 saatleri arasında, Cumartesi günleri 09:00-13:00 saatleri arasında sürdürülecektir. Eğitim  6 Nisan 2020 tarihinde bitecektir.

Son başvuru tarihi 26 Aralık

B) Katılım tipi: Birebir (70 saat) (1, 2, 3 kişilik sınıf)

Kurs Ücreti: 3000 TL

Kurumsal: Şartlar görüşülecek

Eğitmen: Prof. Dr. Gülçimen YURTSEVER (İşletme Bölüm Başkanı)

PROGRAMIN İÇERİĞİ:

Business English Sertifika Programı, katılımcılara iş dinamikleri içinde İngilizceyi etkin şekilde kullanma adına rehber olmayı hedeflemektedir. Programın içeriği, iş hayatında karşılaşılan çeşitli durumlar göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Katılımcıları özellikle iş dünyasında karşılaştıkları İngilizce sorununa etkili ve doğru eğitim yöntemi ile yardımcı olan bir program hazırlanmıştır

KİMLER KATILABİLİR:

Orta İngilizce düzeyinde olan profesyoneller. Başvuran katılımcılarımız için seviye tespit sınavı düzenlenecektir.  Ayrıca bire bir VIP İngilizcesi almak isteyenler ayrı seviye tespit edilecek.

KURSUN TASARIMI

Modül 1:  Toplantı: Telefon görüşmelerinde kullanılan İş İngilizcesi

• Anahtar sözcük ve dil pratiği
  • Bilgiyi pratiğe çevirme

Modül 2:  Toplantı

• Toplantı öncesi

-Toplantı dinamiklerini inceleme

-Toplantı öncesi etkili dil

• Toplantı

- Fikirlerin özetlenerek paylaşılması, grafik ve tabloların açıklanması, genelleme yapma,         karşılaştırma dilini kullanma

- Cevaplama, problemleri tartışma, anlam sorgulama

• Telekonferans ve toplu video görüşmeleri

-Fikirlerin özetlenerek paylaşılması, grafik ve tabloların açıklanması, genelleme yapma, karşılaştırma dilini kullanma

• Toplantı sonrası

- Anahtar sözcük ve dil pratiği

-Toplantıdan elde edilen bilgileri bilgiye çevirme.

Modül 3

3. Modül: İş Yazışma Becerileri

• Etkili yazışmaların özellikleri
  • Kültürel farklılıklar dikkate edilmesi gereken dil
  • Bilgi notları
  • Resmi yazılar
  • Yönetici raporları
  • İş Teklifi verme ve alma

Business English Sertifika Programı, katılımcılara iş dinamikleri içinde İngilizceyi etkin şekilde kullanma adına rehber olmayı hedeflemektedir.. Modüler bir şekilde kurgulanmış olan program, katılımcıların iş İngilizcesinde ihtiyaçları doğrultusunda esneklik tanınır.  Bir başka deyişle bazı alanlara daha fazla zaman ayrılabilir.

Kursiyer Ön Başvuru Formu için tıklayınız.

İletişim Adresi:

Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. (Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Katı) Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr