KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yemek Bursu İlanı
7 Ekim 2019, Pazartesi
2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yemek Bursu İlanı

Üniversitemiz tarafından maddi durumu yetersiz olan öğrencilerimize ekonomik destek sağlamak amacıyla Üniversitemiz yemekhanelerinde günde bir öğün geçerli olmak üzere yemek bursu verilecektir.

1- Başvuru tarihleri:

1.1- Yemek bursu başvuru tarihleri: 07 Ekim 2019-16 Ekim 2019

2- Yemek bursu verilecek öğrencilerde aranacak genel şartlar:

2.1- Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak,

2.2- Yetim maaşı ve nafaka dışında asgari ücret düzeyinde gelire sahip olmamak,

2.3- Yemek Bursu Başvuru Formunda yer alan ekonomik kriterlerin üzerinde gelire sahip olmamak,

2.4 - Disiplin cezası almamış olmak,

2.5 - Kayıt donduran öğrenci ve yabancı uyruklu öğrenci olmamak,

2.6 - Ön lisans veya lisans öğrencisi olmak,

2.7 - Kısmi zamanlı öğrenci olarak çalışıyor olmamak

3- Yemek bursundan doğrudan yararlanabilecek öğrencilerde aranan şartlar:

3.1- Sağlık Raporu ile belgelemek şartıyla en az %40 engeli bulunan öğrenciler; anne, baba veya kardeşinin şehit veya gazi olduğunu belgelendiren öğrenciler ve milli sporcu olan öğrenciler ilan süresi içerisinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Bakanlığı Sosyal Hizmet Birimi’ne durumlarını gösteren belgelerle başvurduğu takdirde doğrudan yemek bursundan faydalanabilecektir.

4-Yemek bursu başvurusunda dikkat edilmesi gereken hususlar:

4.1- Başvuru sadece elektronik ortamda yapılacağından başvuru formunun hatasız bir şekilde doldurulup kaydedilmesi gerekmektedir.

4.2- İnternetten başvuru esnasında problem yaşayan öğrencilerin Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal Hizmet Birimi(0276 221 22 09/1411 sosyalhizmetbirimi@usak.edu.tr) ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

5- Yemek bursu başvurusu:

5.1- Yemek bursu başvurusu için tıklayınız.