KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuru Sonuçları
3 Ekim 2019, Perşembe
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuru Sonuçları

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuru sonuçları için tıklayınız.

Kısmi zamanlı öğrenci olarak çalışmaya hak kazanan asil öğrencilerin işe başlama için gerekli evrakları en geç 9 Ekim 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Tahakkuk İşleri Birimine teslim etmesi gerekmektedir.

KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ İŞE BAŞLAMA İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1. 2 adet vesikalık fotoğraf
  2. Nüfus cüzdan fotokopisi
  3. Öğrenci belgesi (e-devletten veya fakülte/yüksekokul/MYO öğrenci işlerinden temin edilebilir)
  4. Sağlık raporu (aile hekimliğinden temin edilebilir)
  5. Disiplin cezası bulunmadığına dair belge (fakülte/yüksekokul/MYO öğrenci işlerinden temin edilebilir)
  6. Akbank hesap numarası
  7. Anne/baba SGK hizmet döküm belgesi (e-devletten temin edilebilir) 1
  8. Anne/baba SGK kaydı varsa, ücretli çalışanlar için maaş bordrosu
  9. Nüfus kayıt örneği (aile) (e-devletten temin edilebilir)
  10. SGK ilişik taahhütnamesi 2
  11. Aile durumu bildirim formu 2
  12. Kısmi zamanlı öğrenci çalıştırma sözleşmesi 2

1 Anne baba ayrı olması veya herhangi birinin vefat etmiş olması durumunda, hangi ebeveynden yardım alınıyorsa, o kişiye ait belgeler sunulacaktır.

2  10,11 ve 12. maddede bulunan evraklar https://sks.usak.edu.tr/menu/5023 adresinden veya Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Tahakkuk Biriminden temin edilebilecektir.