KURUMİÇİ DUYURULAR
16 Ağustos 2019, Cuma
2019 - 2020 Öğretim Yılı Yeni Kayıt İşlemleri

Değerli Öğrencimiz;

Üniversitemizi tercih etmenizden dolayı sizleri kutlar, geleceğinizin en önemli basamağı olan üniversite yaşamınızda başarılar dileriz.

2019-2020 eğitim öğretim yılında YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 19 - 23 Ağustos 2019 tarihleri arasında ÖSYM YERLEŞTİRME BELGENİZDE belirtilen adreslerde ve belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

Üniversitemize yerleşen adaylardan isteyenler, Üniversitemize gelmeden e-devlet kapısı üzerinden (www.turkiye.gov.tr) 16-21 Ağustos 2019 tarihleri arasında elektronik kayıt yaptırabileceklerdir. Elektronik kayıt yaptıran öğrencilerimizin ayrıca kayıt için Üniversitemize gelmelerine ve herhangi bir belge teslim etmelerine gerek yoktur. Elektronik kayıt yaptıracak adayların YÖK Başkanlığının talimatlarını takip etmeleri rica olunur. Özel Yetenek sınavı ile öğrenci alan programlar ile başvuru şartlarında sağlık raporu, boy kilo endeksi ölçümü yapılacak programlar ve kayıt için özel şartı olan programlara yerleşen adaylar elektronik kayıt yaptıramayacaklardır.

Öğrencilerimizin kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için gerekli açıklamaları dikkatlice incelemeleri rica olunur.

Kayıtlarla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.