KURUMİÇİ DUYURULAR
24 Ekim 2017, Salı
Mühendislik Tamamlama Kayıt İşlemleri

Değerli Öğrencimiz;

Üniversitemizi tercih etmenizden dolayı sizleri kutlar, geleceğinizin en önemli basamağı olan üniversite yaşamınızda başarılar dileriz. 2017-2018 eğitim öğretim yılında Mühendislik Tamamlama sonuçlarına göre programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 06 - 12 Ekim 2017 tarihleri arasında Mühendislik Fakültesinde yapılacaktır.

Üniversitemize kayıt yaptıracak olan  öğrencilerimiz, mağdur olmaması için üniversitemize gelmeden önce Türkiye genelindeki tüm Vakıfbank şubelerinden, Vakıfbank ATM’lerinden veya Vakıfbank İnternet Bankacılığı üzerinden  öğrenim ücretlerini yatırdıktan sonra, kesin kayıt işlemleri için Kayıt Yaptıracağınız Biriminize başvurunuz. Kayıt için gelmeden önce öğrenim ücretlerini yatırmanız işlemlerinizin daha hızlı yapılmasını sağlayacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Başka banka ve şubelerden EFT veya havale kabul edilmemektedir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Mühendislik Lisans Tamamlama sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 06-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Mühendislik Fakültesi binasında yapılacaktır.

Kayıt hakkı kazanan adayların aşağıda belirtilen belgelerle başvurmaları gerekmektedir.

1. Yerleştirme Sonuç Belgesi

2. Teknik Eğitim Fakültesi lisans diplomasının aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi,

3. 6 adet (4,5 cm x 6 cm boyutunda) vesikalık fotoğraf,

4. Önkayıt Formu ( https://obs.usak.edu.tr/oibs/ogrsis/ogr_on_Kayit_op.aspx )

5. Katkı payını ödediğini gösterir dekont, (ATM makbuzu)

6. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi(Aslını İbraz etmek şartıyla),

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR

1.) Ön kayıt formunu doldurmadığınız takdirde kaydınız yapılmayacaktır. Ön Kayıt Formunun, kesin kayıt öncesinde doldurulması gerekmektedir.

İnternette ortaya çıkacak problemleri ve yoğunluğu önlemek için son günü beklemeden “ÖN KAYIT İŞLEMLERİNİ” gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Ön Kayıt için; T.C. Kimlik Numaranız, Baba Adınız ve Doğum Tarihinizi yazıp GİRİŞ butonuna basınız. Gelen ekranda öğrenci numaranız ve ÖSYM’den aldığımız bilgiler mevcut olup, bu bilgiler içerisinde eksik veya yanlış bilgi olması durumunda düzeltmeleri yapınız. ÖSYM’de mevcut olmayan diğer kişisel bilgileriniz boş olarak gelecektir, bu alanları doldurunuz.