KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Avrupa Birliğinin Geleceği ve Türkiye-AB İlişkileri Yedinci Uluslararası Kongre
30 Ocak 2019, Çarşamba
Avrupa Birliğinin Geleceği ve Türkiye-AB İlişkileri Yedinci Uluslararası Kongre

Avrupa Birliğinin Geleceği ve Türkiye-AB İlişkileri temalı Yedinci Uluslararası Kongremiz Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Güney, Doğu Avrupa ve Karadeniz Bölgesi Ekonomi Üniversiteleri Birliği (Association of Economic Universities of South and Eastern Europe and the Black Sea Region) ve Uşak Üniversitesi Avrupa Birliği Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin işbirliği ile 11-13 Nisan 2019 tarihleri arasında Uşak Üniversite’sinde icra edilecektir (Detaylı bilgi için http://scfconferences.com/ ).

Kongrenin amacı, dünyadaki bütün araştırmacı, akademisyen ve profesyoneller için bir tartışma platformu sağlamaktır.  Kongrenin ana teması Avrupa Birliği’nin Geleceği ve Türkiye-AB İlişkileri üzerinedir. Bununla birlikte kongre iktisat, maliye, muhasebe ve finans, islami finansman, yönetim, turizm işletmeciliği, yönetim bilişim sistemleri, pazarlama, kamu yönetimi ve sosyal hizmetler alanında tüm konulara açıktır.

Kongrede sunulan bildiriler yazarların isteğine bağlı olarak özet veya tam metin olarak bildiri kitabında yayınlanacaktır.

Ayrıca kongre web sitesinde yayınlanan şartları sağlayan bildiriler, IGI Global tarafından yayınlanacak “Social, Institutional, and Economic Development in the European Union” (Editor: Doç.Dr. Yılmaz Bayar) başlıklı uluslararası kitapta kitap bölümü olarak değerlendirilecektir. Kitap bölümü için herhangi bir ücret alınmayacaktır.

Konferansın resmi dili İngilizce ve Türkçe’dir.

Kongre Düzenleme Kurulu